FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatvoren osječki Sajam lova i ribolova

OSIJEK, 10. travnja 2005. (Hina) - U Osijeku je večeras zatvoren 2.Sajam lova i ribolova - SALORI, na kojem je u protekla tri danasudjelovalo 60-tak izlagača lovne, ribolovne i nautičke opreme na 5000četvornog metra sajamskog prostora.
OSIJEK, 10. travnja 2005. (Hina) - U Osijeku je večeras zatvoren 2. Sajam lova i ribolova - SALORI, na kojem je u protekla tri dana sudjelovalo 60-tak izlagača lovne, ribolovne i nautičke opreme na 5000 četvornog metra sajamskog prostora.

Sajamske priredbe i izložbene prostore posjetilo je više od 15 000 posjetitelja, doznaje se od direktorice Osječkog sajma d.o.o. Nade Maglajić.

Ocijenila je kako je Sajam lova i ribolova u Osijeku privukao daleko veći broj posjetitelja od očekivanog te da je "pokazao kako je upravo Slavonija i Baranja prostor gdje lov i ribolov imaju sve turističke prednosti i potencijale".

Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza (HLS) Đuro Dečak, istaknuo je da "upravo ovaj osječki sajam ima najveće šanse da postane središnji hrvatski sajam lova i ribolova, što nije ni čudo jer je upravo ovaj prostor najbogatiji s divljači i ribom".

Podsjetio je kako je baranjski jelen po svojoj trofejnoj i uzgojnoj kvaliteti najpoznatiji jelen na svijetu, te da predstavlja hrvatsko nacionalno bogatstvo.

U sklopu Sajma održano je niz okruglih stolova, među ostalima i o novom Zakonu o lovstvu, predstavljena ja gastro ponuda Slavonije i Baranje, a posebno specijaliteti od divljači te fiš-paprikaš.

Sajam lova i ribolova organizirali su tvrtka Osječki sajam d.o.o. te savezi lovaca i športskih ribiča Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, grad Osijek i Osječko-baranjske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙