FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stipendije za nastavnike koji poučavaju o holokaustu

ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja išporta i izraelska Međunarodna škola za proučavanje holokausta YadVashem ponudili su 25 stipendija hrvatskim učiteljima i nastavnicimaosnovnih i srednjih škola te sveučilišnim nastavnicima koji poučavajuo holokaustu.
ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i izraelska Međunarodna škola za proučavanje holokausta Yad Vashem ponudili su 25 stipendija hrvatskim učiteljima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola te sveučilišnim nastavnicima koji poučavaju o holokaustu.

Usavršavanje nastavnika održat će se u Yad Vashemu od 17. do 31. srpnja na engleskom jeziku, a troškove puta i boravka u Izraelu financirat će Ministarstvo znanosti i izraelska strana. Prijave se trebaju dostaviti do 18. travnja na adresu Ministarstva.

Poziv nastavnicima za usavršavanje o holokaustu uslijedio je nakon posjeta hrvatskoga ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca u veljači Izraelu. Tada je najavio stipendije za usavršavanje hrvatskih nastavnika, nakon kojih bi postali poučavatelji o kompleksnom pitanju holokausta u Hrvatskoj i izvan nje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙