FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan ugovor o suradnji u akciji "Top stipendija za top studente"

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U Hrvatskoj gospodarskoj komori danassu Ugovor o suradnji u akciji "Top stipendija za top studente"potpisali tjednik "Nacional", INGRA, "Podravka", INA, Diners Club iHrvatska televizija.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U Hrvatskoj gospodarskoj komori danas su Ugovor o suradnji u akciji "Top stipendija za top studente" potpisali tjednik "Nacional", INGRA, "Podravka", INA, Diners Club i Hrvatska televizija.

Akcija "Top stipendija za top studente" održava se četvrtu godinu, a cilj joj je nagraditi 25 najboljih hrvatskih studenata stipendijama od po 40 tisuća kuna.

Stipendijski fond za ovu godinu je milijun kuna, naglasila je glavna urednica "Nacionala" Sina Karli, podsjetivši kako je u toj "Nacionalovoj" akciji do sada nagrađeno 58 studenata.

Akciju su poduprli Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska akademska zajednica.

Ministar znanosti Dragan Primorac najavio je kako od ove godine Ministarstvo uvodi tzv. institut izvrsnosti, potvrdu koji će dobivati samo izvrsni studenti, među kojima su i svi dosadašnji "Top studenti".

Potvrda neće biti samo deklarativna, rekao je i dodao da bi im to trebala biti velika prednost pri zapošljavanju i profesionalnom napredovanju.

Pravila natječaja i prijave bit će objavljene u "Nacionalu" te na njegovim internetskim stranicama.

(Hina) xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙