FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri započela akcija uklanjanja bespravno sagrađenih objekata

PULA,7. travnja(Hina) - Građevinska inspekcija Ministarstva zaštiteokoliša, prostornog uređenja i graditeljstva započela je danas sakcijom uklanjanja bespravno sagrađenih objekata na tri lokacije uIstri - na području Lovrečice kod Umaga, u Peroju u općini Vodnjan teu Kavranu u općini Marčana, doznaje se iz resornog Ministarstva.
PULA,7. travnja(Hina) - Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva započela je danas s akcijom uklanjanja bespravno sagrađenih objekata na tri lokacije u Istri - na području Lovrečice kod Umaga, u Peroju u općini Vodnjan te u Kavranu u općini Marčana, doznaje se iz resornog Ministarstva.

Nakon što je prije dva tjedna na adrese vlasnika bespravno sagrađenih objekata na tim lokacijama građevinska inspekcija uputila obavijest o datumu početka njihovog uklanjanja većina ih je najavila da će ih sama uklanjati, a dio ih je to već učinilo.

Na području Lovrečice u ovoj je fazi u planu za uklanjanje šest objekata. Jedan su u međuvremenu vlasnici sami uklonili, a jedan se upravo uklanja dok će građevinska inspekcija putem ovlaštene tvrtke tijekom dana ukloniti preostala četiri.

Na području Kavrana u planu za uklanjanje bilo je osam objekata, vlasnici su sami uklonili šest, ovlaštena tvrtka uklonila je jedan, dok jedan objekt uklanja sam vlasnik. U Peroju je pak bilo deset objekata u planu za uklanjanje, jedan je vlasnik svoj uklonio sam dok je ostalih devet najavilo da će to isto učiniti tijekom vikenda.

Upravo iz tog razloga, doznaje se u Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, građevinska inspekcija će u ponedjeljak izvršiti kontrolni pregled te lokacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙