FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGŽ: Koalicijski sporazum sedam stranaka sa SDP-om na čelu

RIJEKA, 6. travnja 2005.(Hina) - Sporazum o predizbornoj koaliciji zaiduće izbore za Skupštinu Primorsko-goranske županije potpisali sudanas u Rijeci predstavnici SDP-a, HNS-a, IDS-a, ARS-a, HSU-a, LS-a iSDA.
RIJEKA, 6. travnja 2005.(Hina) - Sporazum o predizbornoj koaliciji za iduće izbore za Skupštinu Primorsko-goranske županije potpisali su danas u Rijeci predstavnici SDP-a, HNS-a, IDS-a, ARS-a, HSU-a, LS-a i SDA.

Predsjednik županijske organizacije SDP-a, ujedno nositelj koalicijske liste i kandidat za župana Zlatko Komadina, kazao je da ta koalicija zagovara policentričan razvoj, decentralizaciju i regionalizaciju zemlje, regionalno upravljanje javnim dobrima, poput voda ili šuma.

Komadina je rekao da će se koalicija zauzimati za načela javnosti uprave te će njegovati višekulturalnost i poštivanje prava nacionalnih manjina, partnerstvo s nevladinim udrugama, sveučilištem i gospodarskim udrugama.

Da bi se te zadaće ostvarile, rekao je, potrebno je jačati županijske fiskalne mogućnosti kako bi se ravnomjerno razvijali svi dijelovi Primorsko-goranske županije.

(Hina) xdsil yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙