FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader: Hrvatska neće odustati od EU

VUKOVAR,18. ožujka(Hina) - Predsjednik Vlade i HDZ-a Ivo Sanaderporučio je večeras kako Hrvatska neće odustati od ulaska u EU.
VUKOVAR,18. ožujka(Hina) - Predsjednik Vlade i HDZ-a Ivo Sanader poručio je večeras kako Hrvatska neće odustati od ulaska u EU.

"Baš to što nas neki hoće zaustaviti u ulasku u EU glavni je razlog da uđemo u EU, a osim toga nema niti jedne zemlje čiji stanovnici danas žive lošije nego prije ulaska u Uniju", rekao je Sanader na 15. obljetnici osnutka HDZ-a u Vukovaru.

Također je istaknuo zadovoljstvo činjenicom da je oko ulaska Hrvatske u EU stvoren konsenzus svih političkih stranaka u Hrvatskoj.

Pozdravljajući velik broj okupljenih članova i simpatizera vukovarskog HDZ-a, dr. Ivo Sanader zahvalio je Vukovarcima što su, kako je rekao, "ostali vjerni HDZ-u kada je bilo najteže".

"HDZ je najbolja politička stranka u hrvatskoj povijesti jer je ostvario najznačajnije političke ciljeve hrvatskog naroda", ustvrdio je Sanader.

Predsjednik vukovarskog HDZ-a Petar Mlinarić istaknuo je kako je vukovarski HDZ za lokalne izbore "pripremio realan program utemeljen na Deklaraciji o Vukovaru".

"Bili smo strpljivi u progonstvu i povratku, a sada želimo završiti započeti posao na obnovi Vukovara i revitalizaciji gospodarstva", poručio je.

Također su govorili i potpredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor te predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković. Skupu su također bili nazočni i ministri u Vladi Marina Matulović Dropulić, Božo Biškupić, Marijan Mlinarić i Neven Ljubičić.

Hrvatska Vlada boravila je danas u službenom posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji, a u Vukovaru je održala i svoju sjednicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙