FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija HDZ-a, DC-a, HKDU-a i HD-a za Primorsko-goransku županiju

RIJEKA,17. ožujka 2005.(Hina) - Sporazum o predizbornom koaliranju zaiduće lokalne izbore potpisale su danas u Rijeci županijskeorganizacije Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Demokratskog centra(DC), Hrvatske kršćansko-demokratske unije (HKDU) i Hrvatskihdemokršćana (HD).
RIJEKA,17. ožujka 2005.(Hina) - Sporazum o predizbornom koaliranju za iduće lokalne izbore potpisale su danas u Rijeci županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Demokratskog centra (DC), Hrvatske kršćansko-demokratske unije (HKDU) i Hrvatskih demokršćana (HD).

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Vladimir Vranković naglasio je da je to "koalicija srodnih stranaka koja je spremna i sposobna preuzeti vlast u toj županiji".

Dodao je kako ta koalicija nudi drukčiji pristup razvoju Primorsko-goranske županije, što podrazumijeva življi razvoj utemeljen na gospodarskom uzletu i jačanju prometnog smjera.

Još nisu vođeni razgovori o imenima na zajedničkoj listi i nositelju liste.

Predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a također je kazao da će koalicija najprije pokušati postići što bolji uspjeh na izborima, a onda će biti spremna na koaliranje s drugim strankama ili koalicijama koje žele promijeniti dosadašnje stanje u Županiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙