FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ž. Glavan kandidat za riječkog gradonačelnika koalicije PGS-a, HSLS-a i DSZ-a

RIJEKA,23. ožujka 2005.(Hina) - Koalicija Primorsko-goranskog saveza(PGS), Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) i Demokratskogsaveza zelenih (DSZ) danas je predstavila kao svog kandidata zagradonačelnika Rijeke Željka Glavana (HSLS), dosadašnjeg predsjednikariječkog Gradskog vijeća.
RIJEKA,23. ožujka 2005.(Hina) - Koalicija Primorsko-goranskog saveza (PGS), Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) i Demokratskog saveza zelenih (DSZ) danas je predstavila kao svog kandidata za gradonačelnika Rijeke Željka Glavana (HSLS), dosadašnjeg predsjednika riječkog Gradskog vijeća.

Glavan je izrazio nezadovoljstvo što, kako je rekao, "samo jedna stranka ispada zaslužna za sve učinjeno u Rijeci", misleći pritom na SDP.

Dodao je kako je zasluga za ono što je u Rijeci dobro učinjeno i na Gradskom vijeću, koje je početkom svog mandata donijelo smjernice razvoja grada.

Međutim, ocijenio je Glavan, provedba planova temeljenih na tim smjernicama jako sporo napreduje.

Izrazio je žaljenje što, po njegovim podatcima, novaca u gradu - iz redovitih proračunskih sredstava, kredita ili putem izdanih municipalnih obveznica, ima dovoljno za kvalitetniju realizaciju planova, zaključivši da je glavna kočnica u tome birokracija u gradskim strukturama

Rekao je da je u gradskom proračunu ostalo neutrošeno 60 milijuna kuna te da bi ubuduće trebalo planirati manji proračun.

Predsjednik PGS-a Nikola Ivaniš iznio je rezultate ispitivanja javnoga mnijenja koje je PGS sam proveo, a po kojima će ova koalicija dobiti u Rijeci gotovo 25 posto glasova.

(Hina) xdsil ysp

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙