FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće za telekomunikacije: suglasnost na dodatni tarifni sustav T-HT-a

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Vijeće Agencije za telekomunikacijena današnjoj je sjednici dalo suglasnost na cijene i uvjete za dodatnitarifni sustav T-HT-a za javne govorne usluge u nepokretnoj mreži uz primjenu obračunske jedinice u trajanju od 1 sekunde, priopćeno je izAgencije.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Vijeće Agencije za telekomunikacije na današnjoj je sjednici dalo suglasnost na cijene i uvjete za dodatni tarifni sustav T-HT-a za javne govorne usluge u nepokretnoj mreži uz primjenu obračunske jedinice u trajanju od 1 sekunde, priopćeno je iz Agencije.

Dodatni tarifni sustav omogućuje preplatniku korištenje javnih govornih usluga u nepokretnoj mreži uz primjenu obračunske jedinice u trajanju od 1 sekunde uz dvije opcije - opciju minimalnog trajanja poziva i opciju naknade za uspostavu poziva.

Iz provedenog postupka ocijene opravdanosti cijena i uvjeta dodatnog tarifnog sustava T-HT-a za javne govorne usluge u nepokretnoj mreži, Vijeće je zaključilo da prva opcija nudi povoljnije uvjete za razgovore duže od 1 minute, a druga opcija je povoljnija za vrlo kratke razgovore do 30 sekundi.

Te će opcije odobrenog dodatnog tarifnog sustava biti dostupne kako privatnim tako i poslovnim korisnicima, odnosno svim korisnicima se pruža veća mogućnost izbora i odabir onog tarifnog paketa koji će im najviše odgovarati s obzirom na njihove potrebe i navike telefoniranja, navode iz Vijeća.

Vijeće Agencije za telekomunikacije stoga skreću pozornost svim preplatnicima da na temelju svojih navika telefoniranja (kratki pozivi, dugi pozivi, pozivi u vrijeme jakog ili slabog prometa, pozivi prema nepokretnoj, pokretnoj mreži ili međunarodni pozivi) naprave kalkulaciju po pojedinom tarifnom paketu temeljem nekoliko zadnjih ispisa telefonskog računa, te na osnovu toga odaberu najprihvatljiviji tarifni paket.

(Hina) xpp/xds yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙