FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izložba hrvatskih spomenika kulture u Budimpešti 4. travnja

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - U budimpeštanskoj galeriji BudaCastle u ponedjeljak, 4. travnja bit će otvorena izložba "Hrvatskispomenici na UNESCO-voj listi svjetske baštine" na kojoj će putem 47panoa i 500-injak fotografija biti predstavljeni Dubrovnik Stari grad,Dioklecijanova palača s povijesnom jezgrom u Splitu, šibenskaKatedrala Sv. Jakova, porečka Eufrazijeva bazilika i Nacionalni parkPlitvička jezera, priopćeno je danas iz Ministarstva kulture.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - U budimpeštanskoj galeriji Buda Castle u ponedjeljak, 4. travnja bit će otvorena izložba "Hrvatski spomenici na UNESCO-voj listi svjetske baštine" na kojoj će putem 47 panoa i 500-injak fotografija biti predstavljeni Dubrovnik Stari grad, Dioklecijanova palača s povijesnom jezgrom u Splitu, šibenska Katedrala Sv. Jakova, porečka Eufrazijeva bazilika i Nacionalni park Plitvička jezera, priopćeno je danas iz Ministarstva kulture.

Izložbu, koja će biti otvorena do 1. svibnja, otvorit će hrvatski ministar kulture Božo Biškupić i madžarski ministar kulturnog nasljeđa Andras Bozoki.

To je četvrto gostovanje hrvatskih spomenika kulture nakon što su već bili predstavljeni na izložbama u Muenchenu, Rigi i Gdanjsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙