FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikati traže sastanak kod Vukelića o okončanju stečajnog postupka Name

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Sindikat trgovine Hrvatske i Hrvatskaudruga sindikata zatražili su danas od ministra gospodarstva, rada ipoduzetništva Branka Vukelića da organizira sastanak na kojem će ihinformirati o načinu okončanja stečajnog postupka Name d.d.
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Sindikat trgovine Hrvatske i Hrvatska udruga sindikata zatražili su danas od ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića da organizira sastanak na kojem će ih informirati o načinu okončanja stečajnog postupka Name d.d.

Po informacijama iz medija, objavljenim nakon sastanka u Ministarstvu gospodarstva 25. ožujka, stečaj Name trebao bi završiti prihvaćanjem prijedloga konzorcija sastavljenog od proizvođača tekstila u Hrvatskoj, kažu sindikati u pismu upućenom Vukeliću.

Sindikat trgovine Hrvatske i Hrvatska udruga sindikata nisu bili pozvani na sastanak te se ne mogu odrediti prema tom rješenju.

Podsjećaju da je posljednjih mjeseci održano više sastanaka u vezi preuzimanja Name, ali bez konačnog rješenja, a u međuvremenu su pristigle i druge ponude za preuzimanje Name (MCS-konzultantska kuća iz Beča, Lantea i Iris, zaposlenici).

Sindikati ističu da im je bitno očuvanje postojeće zaposlenosti u Nami, ali isto tako podržavaju svako rješenje koje će pomoći domaćoj tekstilnoj i obućarskoj industriji.

Stoga smatraju da osim prijedloga konzorcija treba razmotriti i prijedloge drugih ponuđača, kako bi se vidjelo tko nudi najbolje rješenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙