FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Carrefour prodaje trgovine u istočnoj Europi

BRATISLAVA, 30. ožujka 2005. (Hina/TASR) - Francuski trgovački lanacCarrefour planira prodati Aerium skupini 13 trgovačkih centara i 19hipermarketa u Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj i Turskoj za 376 milijunaeura te napustiti slovačko tržište, objavio je slovački list NarodnaObroda.
BRATISLAVA, 30. ožujka 2005. (Hina/TASR) - Francuski trgovački lanac Carrefour planira prodati Aerium skupini 13 trgovačkih centara i 19 hipermarketa u Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj i Turskoj za 376 milijuna eura te napustiti slovačko tržište, objavio je slovački list Narodna Obroda.

Međutim, predstavnici Carrefoura za Češku i Slovačku opovrgnuli su da planiraju napustiti slovačko tržište. "Nećemo napustiti tržište, već samo prodajemo nekretnine", rekla je Jana Havlickova, glasnogovornica za tu regiju. To je ponovio i direktor Domique Clauet. "Carrefour se ni u kojem slučaju ne sprema otići iz Slovačke".

Jose-Luis Duran, najstariji korporativni direktor rekao je za francuski poslovni tjednik Journal Des Finances da se Carrefour namjerava fokusirati na zemlje u kojima može biti među prve tri trgovačke kompanije. U Slovačkoj francuski se trgovački lanac nalazi na petom mjestu, a u Češkoj na osmom mjestu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙