FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australski Howe ulaže u Slovačku

BRATISLAVA, 1. ožujka 2005. (Hina/TASR) - Australski proizvođač kožeHowe, dobavljač automobilske industrije, izabrao je slovački gradKošice za izgradnju svog pogona vrijednog milijun eura.
BRATISLAVA, 1. ožujka 2005. (Hina/TASR) - Australski proizvođač kože Howe, dobavljač automobilske industrije, izabrao je slovački grad Košice za izgradnju svog pogona vrijednog milijun eura.

Po riječima direktora Howea Antona Mayera, proizvodnja bi trebala početi u svibnju. U početku će biti zaposleno otprilike 60 ljudi, a kasnije bi se proizvodnja trebala odvijati u tri smjene, pa kompanija očekuje da će zapošljavati 300 djelatnika.

U Howeu očekuju da će u roku dvije godine isporukama svojih proizvoda automobilskoj industriji koja se koncentrira u toj zemlji ostvariti godišnji prihod u visini 30 milijuna eura. Trenutno ta kompanija ima svoje podružnice još u Meksiku i Kini, ukupni godišnji prihod iznosi joj 120 milijuna eura, te je glavni dobavljač za proizvođače poput BMW-a, General Motorsa, Audija i Land Rovera.

Tu kompaniju u Slovačku je privukao Centar za gospodarski razvitak te troškovi rada koji su šest puta niži nego u Australiji. U Centru ističu da je Howe 14. ulagač kojeg su privukli u Slovačku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙