FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Haški optuženik Sreten Lukić uspješno operiran

BEOGRAD,29. ožujka 2005.(Hina) - Haškom optuženiku, policijskomgeneralu Sretenu Lukiću u utorak ujutro uspješno je izvršenakardio-vaskularna intervencija, te bi on za nekoliko dana mogaootputovati u Den Haag, izjavio je u utorak predsjednik Nacionalnogsavjeta za suradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.
BEOGRAD,29. ožujka 2005.(Hina) - Haškom optuženiku, policijskom generalu Sretenu Lukiću u utorak ujutro uspješno je izvršena kardio-vaskularna intervencija, te bi on za nekoliko dana mogao otputovati u Den Haag, izjavio je u utorak predsjednik Nacionalnog savjeta za suradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

"Intervencija je protekla u najboljem redu i Lukić će u idućih nekoliko dana biti pod liječnikim nadzorom, kako bi mu bio omogućen potpuni oporavak", kazao je Ljajić agenciji Beta, dodajući da je riječ o operaciji proširenja krvnog suda, zbog koje nije potrebno otvaranje grudnog koša.

Lukić je prvi od četvorice optuženih u Okružnom sudu u Beogradu preuzeo hašku optužnicu po kojoj je za ratne zločine na Kosovu 1999. godine. Na slobodi je optuženi general Vojske Srbije i Crne Gore Nebojša Pavković, dok se general Vladimir Lazarević nedavno dragovoljno predao Haškom sudu. Četvrti optuženi, policijski general Vlastimir Đorđević napustio je zemlju ubrzo nakon pada režima Slobodana Miloševića, te se navodno nalazi u Rusiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙