FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP Srbije stalno traga za Mladićem i Hadžićem

BEOGRAD,7. ožujka(Hina) - Srbijanska policija stalno traga za haaškimoptuženicima Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, izjavio je uponedjeljak ministar unutarnjih poslova Srbije Dragan Jočić.
BEOGRAD,7. ožujka(Hina) - Srbijanska policija stalno traga za haaškim optuženicima Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, izjavio je u ponedjeljak ministar unutarnjih poslova Srbije Dragan Jočić.

Jočić je na zajedničkoj konferenciji za novinare s ministrom pravosuđa Zoranom Stojkovićem kazao da su dosad za Mladićem organizirane "četiri opsežne potrage nakon dojava da je Mladić u Srbiji, ali da nijedna nije dala rezultate, dok - po tvrdnjama ministra - optuženi Goran Hadžić "sigurno ne bi pobjegao da je Haaški sud o tome da ga traži obavijestio najprije srbijansku policiju".

Prema riječima ministra pravosuđa Stojkovića, Hadžić je pobjegao dan prije nego što je bilo koje državno tijelo u Srbiji dobilo haašku optužnicu protiv njega.

Optuženi Hadžić je pobjegao iz svoje kuće u Novom Sadu 13. lipnja 2004. godine, a glavna haaška tužiteljica Carla del Ponte tvrdila je da je netko iz vlasti obavijestio Hadžića da je protiv njega podignuta haaška optužnica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙