FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policijski general Lukić idućeg tjedna u Haagu?

kardio-vaskularnoj intervenciji i nakonnekoliko dana oporavka otići u Haag, izjavio je u petak za Radio-Televiziju Srbije predsjednik Vijeća Srbije i Crne Gore zasuradnju s Međunarodnim sudom za ratne zločine Rasim Ljajić.
Beograd,25.ožujka 2005.(Hina) - Policijski general Sreten Lukić, optužen pred Haškim sudom za zločine na Kosovu, u ponedjeljak će u Beogradu biti podvrgnut lakšoj kardio-vaskularnoj intervenciji i nakon nekoliko dana oporavka otići u Haag, izjavio je u petak za Radio-Televiziju Srbije predsjednik Vijeća Srbije i Crne Gore za suradnju s Međunarodnim sudom za ratne zločine Rasim Ljajić.

Istodobno je objavljeno da je Lukić skinut s popisa trinaestorice haških optuženika kojima su u četvrtak zamrznute sve bankarske transakcije. Ova odluka objašnjena je time što se Lukić redovito javlja pravosudnim tijelima i odlučio se dragovoljno predati Haškom sudu.

Srbijanski ministar za lokalnu samoupravu Zoran Lončar izjavio je u petak da bi Lukić, u pratnji svojeg liječnika, mogao otići u Haag već idući četvrtak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙