FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na WindDaysima se očekuje oko 1.500 sudionika

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka Microsoft Hrvatska najavila jedanas jubilarnu petu Microsoft WinDays konferencija koja bi od 26. do29. travnja u Opatiji trebala okupiti više od 1.500 sudionika, a ovegodine naglasak će biti na svijetu poslovanja i tehnologije, te tememapovezanim s upravljanjem kompleksnom IT infrastrukturom.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka Microsoft Hrvatska najavila je danas jubilarnu petu Microsoft WinDays konferencija koja bi od 26. do 29. travnja u Opatiji trebala okupiti više od 1.500 sudionika, a ove godine naglasak će biti na svijetu poslovanja i tehnologije, te temema povezanim s upravljanjem kompleksnom IT infrastrukturom.

Microsoft WinDays stručna je tehnološka konferencija i tradicionalno okupljanje vodećih IT profesionalaca i menadžera koja predstavlja najnovije softverske tehnologije u procesima poslovanja i strateškog odlučivanja. To je i najveća tehnološka konferencija u Hrvatskoj.

Direktor Microsoft Hrvatska Davor Majetić je kazao da će konferencija dati pregled onoga što trenutno nudi Microsoftova zajednica u Hrvatskoj gospodarstvenicima, te kako Microsoft vidi primjenu informatičke tehnologije u poslovanju, odnosno budućnost.

Ovogodišnji WinDaysi koji imaju podnaslov "svijet tehologije i poslovanja" donijet će ukupno 176 predavanja, a preko 30 posto sadržaja bit će namijenjeno poslovnoj publici. Predkonferencijski dan koji će se održati 25. travnja okupit će oko 250 stručnjaka, a bit će posvećen različitim specijaliziranim temama i imat će 10 stručnih seminara.

Sudionici konferencije ponovno će imati na raspolaganju kao i prethodnih godina WinDays Network, posebno izgrađenu komunikacijsku mrežu koja će omogućiti razmjenu iskustava i znanja s ostalim sudionicima konferencije. WinDays Network bit će upotpunjen bežičnom mrežom, pa će mu se moći pristupati uz pomoć bežičnih kartica s ručnih i prijenosnih računala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙