FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arapski čelnici složili se oko obnove mirovne inicijative

ALŽIR-summitArapski čelnici složili se oko obnove mirovne inicijativeALŽIR, 22. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Čelnici arapskih zemalja koji suse u utorak sastali na dvodnevnom summitu u Alžiru složili su se upogledu glavnih odluka, među kojima je i ona obnavljanju mirovneinicijative kojom se Izraelu nudi potpuno povlačenje na područjeunutar granica iz lipnja 1967. u zamjenu za globalni mir, izvijestilisu u utorak mediji.
ALŽIR, 22. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Čelnici arapskih zemalja koji su se u utorak sastali na dvodnevnom summitu u Alžiru složili su se u pogledu glavnih odluka, među kojima je i ona obnavljanju mirovne inicijative kojom se Izraelu nudi potpuno povlačenje na područje unutar granica iz lipnja 1967. u zamjenu za globalni mir, izvijestili su u utorak mediji.

Mirovna ponuda iz 2002. koju su Izraelci u više navrata odbacivali bit će predstavljena u srijedu na završnoj sjednici.

"Završno priopćenje je usvojeno i odobreno, a odnosi se i na arapsku mirovnu inicijativu", rekao je novinarima jordanski ministar vanjskih poslova Hani al-Mulki. Njegovu je izjavu potvrdio i zamjenik sirijskog ministra vanjskih posloaa Walid al-Moalem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙