FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na ZV-u večeras se zatvaraju "dani gastronomije i turizma"

ZAGREB, 20. ožujka 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) večerasse zatvara pet međunarodnih specijaliziranih sajmova pod zajedničkimnazivom "Dani gastronomije i turizma", na kojima se od 16. ožujkapredstavilo 429 izlagača iz 27 zemalja.
ZAGREB, 20. ožujka 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) večeras se zatvara pet međunarodnih specijaliziranih sajmova pod zajedničkim nazivom "Dani gastronomije i turizma", na kojima se od 16. ožujka predstavilo 429 izlagača iz 27 zemalja.

"Dani gastronomije i turizma" na izložbenu prostoru od 18 tisuća četvornih metara obuhvaćaju 1. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko - ugostiteljske opreme i "cateringa" - Gastroteh, 11. međunarodni sajam vina i opreme Vinovitu, 17. međunarodni sajam turizma - Turizam, 10. međunarodni sajam hortikulture - Vrt i dom i 2. međunarodni sajam lova i ribolova - Loring.

Sajmovi su popraćeni bogatim strukovnim programima, pa je tako u sklopu Vinovite održano i tradicionalno ocjenjivanje vina za koje je ove godine prijavljeno 228 uzoraka vina iz devet zemalja. Osim toga, u petak, 18. ožujka, dodijeljene su i nagrade najuspješnijim izlagačima. Tako je posebno priznanje i kristalnu skulpturu za visoku razinu ukupna nastupa dobila pazinska tvrtka "Puris" d.d. i zagrebački Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo.

Priznanje i kristalnu skulpturu za dizajn izložbenog prostora uručeno je predstavnicima "Badela 1862.", a priznanja za visoku razinu ukupna nastupa tvrtkama "Agrokoru", "Franji", "Gramatu", "Manalu", "Zepter Internationalu", Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, "Tankerkomercu" iz Zadra, Hrvatskom lovačkom savezu i tvrtki MBM iz Lučkoga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙