FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: Priznanja izlagačima na sajmu sporta i nautike

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - U sklopu 14. sajma sporta i nautike,koji se od 23. do 27. veljače održava na Zagrebačkom velesajmu,najupješnijim su izlagačima danas dodijeljena priznanja i pohvale, anajviše, posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa sakristalnom skulpturom među 350 izlagača pripalo je zadarskomTankerkomercu.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - U sklopu 14. sajma sporta i nautike, koji se od 23. do 27. veljače održava na Zagrebačkom velesajmu, najupješnijim su izlagačima danas dodijeljena priznanja i pohvale, a najviše, posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa sa kristalnom skulpturom među 350 izlagača pripalo je zadarskom Tankerkomercu.

Priznanje za dizajn i kristalnu skulpturu za najvišu razinu oblikovanja i najbolje ideje u rješavanju svog izložbenog prostora dobila je tvrtka Interadria iz Ičića kod Opatije.

Priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa na sajmu Sporta i nautike dobilo je devet tvrtki, među kojima splitski Brodomerkur, Delta Team Krško iz Slovenije, Euromarine iz Zagreba, Pičuljan Marine sa Raba te drugi.

Dodijeljene su i dvije pohvale za uspješan nastup, zagrebačkim tvrtkama Meniga Marine i Merces, te 16 diploma suorganizatorima i parnerima ZV-a u pripremi toga sajma.

Na ovogodišnjem sajmu sporta i nautike, koji se na ZV-u održava do 27. veljače, u deset sajamskih paviljona predstavlja se 350 domaćih i stranih izlagača, a posjetitelji mogu pogledati i 200 vrhunskih modela plovila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙