FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: Sajam sporta i nautike posjetilo oko 30 tisuća ljudi

ZAGREB, 27. veljače 2005. (Hina) - Na 14. međunarodnom sajmu nautike isporta, koji se večeras zatvara na Zagrebačkom velesajmu (ZV),nastupilo je 350 domaćih i stranih izlagača u deset paviljona, aposjetilo ga je 30 tisuća ljudi, što je, po procjeni organizatora, oko20 posto više nego lani.
ZAGREB, 27. veljače 2005. (Hina) - Na 14. međunarodnom sajmu nautike i sporta, koji se večeras zatvara na Zagrebačkom velesajmu (ZV), nastupilo je 350 domaćih i stranih izlagača u deset paviljona, a posjetilo ga je 30 tisuća ljudi, što je, po procjeni organizatora, oko 20 posto više nego lani.

Ovogodišnji Međunarodni sajam sporta i nautike otvoren je 23. veljače pod sloganom "Zaplovite s najboljima".

Osim sportsko-nautičkih proizvoda i popratne opreme, bilo je izloženo i više od 200 vrhunskih modela različitih plovila. Među njima posebnu su pozornost posjetitelja i struke privukle luksuzne jahte domaće proizvodnje, a sva su plovila, kako se doznaje, već prodana.

Na Sajmu su predstavljeni novi trendovi u nautici i nautičkoj proizvodnji, a popratili su ga mnogi stručni skupovi - radionice o novostima u wellnessu i fitnessu, okrugli stolovi o školovanju i usavršavanju sportskih kadrova te konferencija o kondicijskim priprema sportaša.

U sklopu Sajma održano je i nekoliko skupova nautičkih i sportskih saveza i udruga, a organizatori su za posjetitelje priredili mnoge zabavne sadržaje i sportska natjecanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙