FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ashdown danas odlazi u SAD

MOSTAR, , 20. ožujka 2005. (Hina) - MOSTAR, 20. ožujka - Visokimeđunarodni predstavnik u Bosni i Hercegovini Paddy Ashdown otputovatce danas u Sjedinjenje Američke Države gdje će u utorak govoriti predVijećem sigurnosti UN-a te se susresti dužnosnicima Vlade SAD-a,objavio je Ured visokog predstavnika (OHR).
MOSTAR, , 20. ožujka 2005. (Hina) - MOSTAR, 20. ožujka - Visoki međunarodni predstavnik u Bosni i Hercegovini Paddy Ashdown otputovat ce danas u Sjedinjenje Američke Države gdje će u utorak govoriti pred Vijećem sigurnosti UN-a te se susresti dužnosnicima Vlade SAD-a, objavio je Ured visokog predstavnika (OHR).

"Što se tiče suradnje BiH s Haaškim tribunalom, visoki predstavnik će u razgovorima tijekom posjeta SAD-u pozdraviti nedavni transfer triju osoba osumnjičenih za ratne zločine, ali i naglasiti da to predstavlja početak procesa koji ce biti završen tek onda kada svi preostali osumnjičeni za ratne zločine budu prebaceni u Haag", priopćeno je iz OHR-a.

Susreti Visokog predstavnika u Washingtonu i New Yorku dolaze samo nekoliko tjedana prije nego što će Vijece NATO-a razmatrati napredak koji je BiH postigla na ispunjavanju uvjeta za pristupanje programu Partnerstvo za mir.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙