FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: Policija utvrđuje potankosti obiteljske tragedije

ZADAR, 19. ožujka 2005. (Hina) - Zadarska policija još utvrđujepotankosti obiteljske tragedije koja se dogodila rano jutros, a ukojoj je ubodom noža usmrćen 33-godišnji Lucijan Magaš.
ZADAR, 19. ožujka 2005. (Hina) - Zadarska policija još utvrđuje potankosti obiteljske tragedije koja se dogodila rano jutros, a u kojoj je ubodom noža usmrćen 33-godišnji Lucijan Magaš.

Usmrtila ga je supruga čiji identitet policija ne otkriva, ali se neslužbeno doznaje da je riječ o 27-godišnjoj Ani Magaš. Susjedi svjedoče da je ovoj tragediji prethodila obiteljska svađa. Neslužbeno se doznaje da je Ana Magaš nakon povratka u stan, u zadarskoj četvrti Bili brig, kuhinjskim nožem zadala ubod s leđa svom suprugu Lucijanu. Ubodna rana bila je duboka 15-ak cm.

Nakon uboda nesretni je muškarac potrčao na ulicu. Oko 4 sata ujutro slučajni su prolaznici naišli na njega i prevezli ga u zadarsku bolnicu, a oko 6 sati utvrđena je smrt.

Ana Magaš je privedena i pod kriminalističkom je obradom. U svom prvom iskazu, doznaje se neslužbeno, priznala je ubojstvo. Nakon kriminalističke obrade bit će privedena istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Supružnici su imali jedno dijete, 6-godišnjeg sina, koji u trenutku tragedije nije bio u stanu.

Usmrćeni Lucijan Magaš bio je inspektor u zadarskoj Tankerskoj plovidbi gdje mu je donedavno otac bio jedan od vodećih direktora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙