FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Martinska Ves: Ubio ženu pa sebe

SISAK, 9. ožujka 2005. (Hina) - Sedamdesetjednogodišnji muškarac izJezera Posavskog u općini Martinskoj Vesi noćas je hicem iz pištoljaubio svoju 64-godišnju suprugu i zatim počinio samoubojstvo, priopćilaje danas sisačko-moslavačka Policijska uprava.
SISAK, 9. ožujka 2005. (Hina) - Sedamdesetjednogodišnji muškarac iz Jezera Posavskog u općini Martinskoj Vesi noćas je hicem iz pištolja ubio svoju 64-godišnju suprugu i zatim počinio samoubojstvo, priopćila je danas sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Policijska ekipa, istražni sudac Županijskog suda i županijski državni odvjetnik u Sisku očevidom su utvrdili da je muškarac hitcem iz pištolja, koji je držao nezakonito, na ulaznim vratima kuće noćas ubio svoju 64-godišnju suprugu. Zatim je, kako je izvijestila policija, ušao u kuću i u dnevnoj sobi počinio samoubojstvo, pucajući iz istog pištolja sebi u glavu.

Policija je u kući pronašla tri puške i streljivo, za koje je počinitelj imao dozvole, te tri puške i pištolj koje je držao nezakonito.

Tijela poginulih preuzela je njihova obitelj, a policija će o događaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Sisku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙