FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priznanja najuspješnijima na Danima gastronomije i turizma

ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - U sklopu sajmova "Dani gastronomije iturizma", koji se do nedjelje održavaju na Zagrebačkom velesajmu,danas su najuspješnijim izlagačima uručene nagrade i priznanja.
ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - U sklopu sajmova "Dani gastronomije i turizma", koji se do nedjelje održavaju na Zagrebačkom velesajmu, danas su najuspješnijim izlagačima uručene nagrade i priznanja.

Posebno priznanje i kristalnu skulpturu za visoku razinu ukupnog nastupa dobili su tvrtka Puris d.d. iz Pazina i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Zagreba.

Priznanje i kristalnu skulpturu za dizajn izložbenog prostora uručeno je predstavnicima Badela 1862, dok su priznanja za visoku razinu ukupnoga nastupa pripala tvrtkama Agrokor, Franja, Gramat, Manal., Zepter International, Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, Tankerkomercu iz Zadra, Hrvatskom lovačkom savezu i tvrtki MBM iz Lučkoga. Uručeno je također i više priznanja i diploma.

Dani gastronomije i turizma, koji se održavaju na izložbenoj površini od 18 tisuća četvornih metara, obuhvaćaju 1. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko - ugostiteljske opreme i cateringa - Gastroteh, 11. međunarodni sajam vina i opreme Vinovitu, 17. međunarodni sajam turizma - Turizam, 10. međunarodni sajam hortikulture - Vrt i dom, te 2. međunarodni sajam lova i ribolova - Loring.

Dani gastronomije i turizma ove su godine okupili 429 izlagača iz 27 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙