FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatske tvrtke na sajmu prehrane u Dubaiu

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Dvanaest hrvatskih tvrtki,prehrambenih proizvođača, uspješno se predstavilo na nedavno održanommeđunarodnom sajmu prehrane, hotelijerske i ugostiteljske industrijeGulf food u Dubaiu, izvijestili su danas sa Zagrebačkog velesajma kojije uz Hrvatsku gospodarsku komoru bio organizator nastupa hrvatskihizlagača.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Dvanaest hrvatskih tvrtki, prehrambenih proizvođača, uspješno se predstavilo na nedavno održanom međunarodnom sajmu prehrane, hotelijerske i ugostiteljske industrije Gulf food u Dubaiu, izvijestili su danas sa Zagrebačkog velesajma koji je uz Hrvatsku gospodarsku komoru bio organizator nastupa hrvatskih izlagača.

Hrvatsku industriju predstavljali su Ledo, Jamnica, Zvijezda, Cedevita, Zigante tartufi, Pip, Kordun, TKZ, Pamučna industrija Duga Resa, IPR, Gavrilović i Podravka.

Lokalni kupci i distributeri iskazali su velik interes za proizvode hrvatskih tvrtki, a neke od njih dogovorile su i prve narudžbe. Tako je primjerice tvrtka Kordun dobila prvu pismenu narudžbu od 240.000 dolara za program jedaćeg pribora.

Sajam Gulf food tradicionalno se održavao svake dvije godine, a obzirom na ovogodišnju izuzetnu posjećenost i više od dvije tisuće izlagača iz cijeloga svijeta, odlučeno je da se sajam od sljedeće godine održava svake godine.

Ovo je drugi nastup hrvatskih izlagača u Dubaiu, a već je prijavljen i nastup hrvatskih tvrtki proizvođača energetske opreme na sajmu "Middle East Electricity", također u Dubaiu, navodi se.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙