FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Zagrebačka "Golgota" beogradskih novinara

BEOGRAD,15. ožujka(Hina) - Novinarka beogradskog dnevnika "Danas" kojaje izvještavala s nedjeljne rukometne utakmice u Zagrebu u članku podnaslovom "Bilo, ne ponovilo se" osvrće se i na odnos osoblja RK Zagrebi hrvatskih kolega prema novinarima iz SCG-a.
BEOGRAD,15. ožujka(Hina) - Novinarka beogradskog dnevnika "Danas" koja je izvještavala s nedjeljne rukometne utakmice u Zagrebu u članku pod naslovom "Bilo, ne ponovilo se" osvrće se i na odnos osoblja RK Zagreb i hrvatskih kolega prema novinarima iz SCG-a.

"U svakom zlu ima i ponečeg dobroga, kaže stara izreka. I zaista, bilo je ljudi koji su nam svojim ponašanjem olakšali zagrebačku Golgotu. Sve pohvale na račun medicinskog osoblja domaće ekipe, koja je u svojoj svlačionici zbrinula povrijeđene beogradske novinare. Liječnik Zagrepčana prednjačio je u suosjećanju s gostima. Kad god su mu obaveze to dozvoljavale svraćao je u naš 'geto', snabdijevao nas vodom i drugim napicima, bodrio i glasno žalio zbog postupka 'luđaka'. Da im nije svejedno zbog divljanja navijača pokazali su i hrvatski fotoreporteri, od kojih je većina, u znak prosvjeda poslije napada na beogradske novinare demonstrativno napustila Ledenu dvoranu", piše novinarka beogradskog lista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙