FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Predstojeće utakmice u Zagrebu i Beogradu novo ulje na vatru

BEOGRAD,15. ožujka(Hina) - Mnogi su se zaklinjali da će nakon raspadaSFRJ upravo sport biti prva stvar koja će "spojiti nespojivo" no dvijese strane i dalje samo pitaju "tko je počeo rat", pišu "Večernjenovosti" od utorka najavljujući u tekstu pod naslovom "Novo ulje navatru" subotnje košarkaške utakmice hrvatskih i srbijanskih klubova uBeogradu i Zagrebu.
BEOGRAD,15. ožujka(Hina) - Mnogi su se zaklinjali da će nakon raspada SFRJ upravo sport biti prva stvar koja će "spojiti nespojivo" no dvije se strane i dalje samo pitaju "tko je počeo rat", pišu "Večernje novosti" od utorka najavljujući u tekstu pod naslovom "Novo ulje na vatru" subotnje košarkaške utakmice hrvatskih i srbijanskih klubova u Beogradu i Zagrebu.

"Umjesto da se pitaju tko je bolji i uspješniji, na obje strane Save se kao u 'Ničijoj zemlji' još pitaju: tko je počeo rat. I nema veze što je 21. stoljeće i što kandidatura za Europu ne podrazumijeva nacionalističku audio i vizualnu ikonografiju. Nitko se više ne pita tko je bolji. Važno je tko je glasniji, čija je psovka sočnija, čija je štanga čvršća i hrđavija. 'Važno' je samo tko je počeo rat", piše list.

"Umjesto da spoji nespojivo, rat se nastavlja. Ulje na vatru koju neće nitko gasiti dolili su navijači na rukometnoj utakmici u nedjelju u Zagrebu. Nije ni prvi, niti posljednji put", pišu "Večernje novosti" najavljujući utakmice predstojećeg vikenda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙