FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVP SCG traži kažnjavanje krivaca za nedjeljne incidente

BEOGRAD,14. ožujka(Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova Srbije i CrneGore zatražilo je u ponedjeljak da organizatori i sudionici incidenatakoji su se u nedjelju dogodili u Zagrebu, povodom rukometne utakmice"Partizana" i
BEOGRAD,14. ožujka(Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova Srbije i Crne Gore zatražilo je u ponedjeljak da organizatori i sudionici incidenata koji su se u nedjelju dogodili u Zagrebu, povodom rukometne utakmice "Partizana" i

"Zagreba", budu otkriveni i kažnjeni.

"Nadležni organi Hrvatske nisu smjeli dopustiti da se u nedjelju na rukometnoj utakmici 'Zagreb' - 'Partizan' i na košarkaškoj utakmici 'Cibona' - 'Hemofarm' dogode fizički napadi na novinare i goste iz SCG", navodi se u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova SCG.

U priopćenju se dodaje da su u nedjelju u Zagrebu fizički napadnute i sutkinje Vrhovnog suda Srbije, koje su u trebale sudjelovati na okruglom stolu koji je o pravosudnoj suradnji zemalja zapadnog Balkana u sklopu programa CARDS organizirala Europska unija. Nakon incidenta, napada huligana na kombi u kojem se vozilo izaslanstvo iz SCG, u kojem je ozlijeđena sutkinja Vrhovnog suda Mira Grubić, izaslanstvo iz Srbije otkazalo je sudjelovanje u radu okruglog stola, javila je agencija Beta.

Uz zahtjev da organizatori i izgrednici budu otkriveni i kažnjeni, u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova SCG ističe se da je "u obostranom interesu dviju država da se nastavi trend unapređenja međusobne suradnje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙