FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP Srbije potcijenio huligane

BEOGRAD,8. ožujka(Hina) - Neredi koji su izbili na rukometnoj utakmiciPartizana i Zagreba u nedjelju u Beogradu "ne služe na čast Beogradu",piše beogradski "Glas javnosti" od utorka u tekstu "Policijapotcijenila huligane".
BEOGRAD,8. ožujka(Hina) - Neredi koji su izbili na rukometnoj utakmici Partizana i Zagreba u nedjelju u Beogradu "ne služe na čast Beogradu", piše beogradski "Glas javnosti" od utorka u tekstu "Policija potcijenila huligane".

"Samo budale mogu odavde otputovati na uzvrat u Zagreb, niti nama koji moramo ići nije svejedno, iako ćemo tamo biti maksimalno osigurani. Sigurno je da klub neće voditi nijednog navijača", prenosi list izjavu Mikija Stevanovića, tajnika Partizana, koji dodaje: "Bad Blue Boys su došli na vlastitu odgovornost, dakle, klub iz Zagreba ih nije poveo organizirano. Iz Zagreba je naša policija dobila obavijest o broju navijača koji su se uputili u Beograd, naša policija ih je dočekala, sprovela do dvorane i smjestila u osigurani dio tribina", koji - konstatira list - "nije bio dovoljno osiguran".

"Mislim da su čuvari reda olako prišli tom problemu. Jer, još prije utakmice bilo je ubacivanja raznih sitnih predmeta na teren, a zatim, vec poslije tri-četiri minute upaljena je hrvatska zastava. Dakle, još tada su naši navijači nagovijestili da može doći do nereda. A Žandarmerija nije ozbiljno shvatila te nagovještaje. Uostalom, kako je moguće da dva maloljetnika prođu do BBB-a i napadnu ih, pored toliko policajaca?!", pita Stevanović.

Kad je o uzvratnom susretu riječ, Stevanović je siguran da će u Zagrebu "sve proći bez greške": "I mi smo lijepo ugostili naše suparnike, izašli im u susret u svakom trenutku i da nije bilo te male skupine neodgovornih fanatika, sve bi proteklo u najboljem redu. Još uvijek me čudi reakcija onih koji brinu o redu. Pa i vrapcima je jasno da, kad igraju ekipe iz Srbije i Hrvatske, uvijek ima problema. Ja se samo pitam što bi se dogodilo da smo još izgubili...", kaže tajnik "Partizana".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙