FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik haaškog suda Meron u utorak u Beogradu

BEOGRAD/DEN HAAG,14. ožujka(Hina) - Predsjednik Međunarodnog kaznenogsuda u Den Haagu (ICTY) Theodore Meron dolazi u utorak u radni posjetBeogradu, priopćila je u ponedjeljak Vlada Srbije.
BEOGRAD/DEN HAAG,14. ožujka(Hina) - Predsjednik Međunarodnog kaznenog suda u Den Haagu (ICTY) Theodore Meron dolazi u utorak u radni posjet Beogradu, priopćila je u ponedjeljak Vlada Srbije.

U priopćenju se navodi da će predsjednik Meron razgovarati sa srbijanskim premijerom Vojislavom Koštunicom o "aktualnim pitanjima suradnje Beograda s Haaškim sudom".

Predstavnici Vlade Srbije posljednjih dana su tvrdili da je u suradnji Srbije i Crne Gore s Haaškim sudom učinjen "značajan napredak" koji će omogućiti pozitivnu ocjenu Studije o izvedivosti krajem ožujka.

Glasnogovornik suda Jim Landale u ponedjeljak je, najavljujući odlazak predsjednika Haškog suda (ICTY) Merona u radni posjet Beogradu, rekao kako će Meron s premijerom Srbije Vojislavom Koštunicom i drugim dužnosnicima razgovarati o otvorenim pitanjima u odnosima Srbije i ICTY-a.

"Predsjednik Meron sutra ide u radni posjet Beogradu tijekom kojeg će s premijerom Koštunicom razmotriti otvorena pitanja između Srbije i Haškog suda", rekao je Landale.

On je najavio i da će se Meron sastati i s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem te s ministrom pravosuđa Zoranom Stojkovićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙