FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rješenje za plinoopskrbu "Petrokemije za 10-ak dana

KUTINA, 11. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave kutinske"Petrokemije" Boris Mesarić ocijenio je današnji razgovor u Vladioptimističnim jer će se, kako je zaključeno, rješenje za plinoopskrbusljedeće zime ponuditi u idućih desetak dana, a ne kao prijašnjihgodina kad se u ovo doba o tome još ne bi ni razgovaralo.
KUTINA, 11. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave kutinske "Petrokemije" Boris Mesarić ocijenio je današnji razgovor u Vladi optimističnim jer će se, kako je zaključeno, rješenje za plinoopskrbu sljedeće zime ponuditi u idućih desetak dana, a ne kao prijašnjih godina kad se u ovo doba o tome još ne bi ni razgovaralo.

O plinoopskrbi i poslovanju "Petrokemije" s Upravom te tvornice, predstavnicima sindikata i Ine razgovarao je potpredsjednik Vlade za gospodarstvo Damir Polančec.

I prijedlozi za financijsku konsolidaciju "Petrokemije" bit će ponuđeni u vrlo kratku roku, također za desetak dana, izjavio je na tiskovnoj konferenciji nakon povratka u Kutinu Boris Mesarić.

Kako se očekuje, noćas će biti završeno uključenje u rad postrojenja amonijaka, a u ponedjeljak i proizvodnja gotovoga proizvoda gnojiva uree, jer se poštuje dogovorena dinamika dobave plina iz Ine. Iz tvornice poručuju da će učiniti sve kako bi se domaći poljoprivrednici za proljetnu sjetvu pravodobno opskrbili potrebnim količinama gnojiva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙