FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam "Promohotel 2005" u Poreču 9.-12. ožujka

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - U Poreču će se od 9. do 12. ožujkaodržati 17. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam"Promohotel 2005", na kojemu se na gotovo pet tisuća četvornih metaraočekuje oko 140 izlagača-proizvođača iz Hrvatske i inozemstva.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - U Poreču će se od 9. do 12. ožujka održati 17. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam "Promohotel 2005", na kojemu se na gotovo pet tisuća četvornih metara očekuje oko 140 izlagača-proizvođača iz Hrvatske i inozemstva.

Mjesto održavanja "Promohotela 2005" je dvorana "Intersport Centar" u sklopu hotelskog naselja Zelena Laguna u Poreču, a novost je ove godine proširivanje izlagačkog programa sajma na prehranu i piće.

Cilj sajma je, kako napominju iz tvrtke organizatora Studija 053, uoči početka ovogodišnje turističke sezone predstaviti ponudu iz prehrambene i industrije pića te drugu opremu i proizvode čija implementacija u turističke objekte ne zahtijeva duži vremenski period.

Na sajmu će tako biti predstavljena hotelska, ugostiteljska, sportska i wellness oprema, različiti prehrambeni proizvodi, informacijski sustavi, namještaj, sustavi grijanja i klimatizacije, plinski uređaji, oprema za vanjsko uređenje, montažne kuće, protupožarna i oprema za bazene te drugo.

Suorganizator sajma je stručna revija "U.T.-Ugostiteljstvo i turizam", a pokroviteljstvo su dali Grad Poreč, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika obrtničke komore Istarske županije, Turistička zajednica Grada Poreča i Istarske županije, Hrvatsko udruženje hotelijera i restoratera (HUH), Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Pula i drugi.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙