FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izložba fotografija "Zagreb i Zagrepčani" ovaj tjedan u Mainzu

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Izložba umjetničkih fotografija"Zagreb i Zagrepčani" Foto kluba Zagreb bit će otvorena u petak, 11.ožujka, u Mainzu, gradu prijatelju Zagreba.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Izložba umjetničkih fotografija "Zagreb i Zagrepčani" Foto kluba Zagreb bit će otvorena u petak, 11. ožujka, u Mainzu, gradu prijatelju Zagreba.

Time će biti uspostavljena još čvršća suradnja između Foto kluba Zagreb i Fotocluba Mainz, a očekuje se i "uzvratna" izložba fotografija Mainza u Zagrebu.

U priopćenju iz Turističke zajednice Grada Zagreba navodi se da su inicijatori tog projekta bivši generalni konzul RH u Frankfurtu (1998-2002.) Mladen Juričić i počasni konzul Hrvatske u Mainzu Harald Augter.

U organizaciji izložbe su sudjelovali Generalni konzulat RH Frankfurt, Gradska skupština Zagreba, Turistička zajednica Grada Zagreba, Centar za vozila Hrvatske, IHK Rheinhessen Mainz, Njemačko-hrvatsko društvo Mainz i Fotoclub Mainz.

Svečano otvorenje izložbe bit će dobra prigoda i za promociju 16. svjetskih korporacijskih igara koje će se ujesen održati u Zagrebu, i prvi put u Hrvatskoj, na kojima će sudjelovati i ekipa iz Mainza, priopćeno je iz Turističke zajednice Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙