FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izaslanstvo HTZ-a u Turskoj

ISTANBUL, , 23. veljače 2005. (Hina) - Direktor Hrvatske turističkezajednice Niko Bulić sa suradnicima boravi u turskom gradu Istanbulu,gdje će posjetiti tamošnji turistički sajam koji se održava od 24. do27. veljače.
ISTANBUL, , 23. veljače 2005. (Hina) - Direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić sa suradnicima boravi u turskom gradu Istanbulu, gdje će posjetiti tamošnji turistički sajam koji se održava od 24. do 27. veljače.

Radi se o najvećem sajmu turizma u Turskoj, koji se održava već devet godina, a na njemu će ove godine nastupiti 50-ak zemalja.

Direktor HTZ-a Niko Bulić sastat će se i s turskim ministrom kulture i turizma Atillom Kogom, s kojim će, među ostalim, razgovarati i o mogućem nastupu Hrvatske turističke zajednice na tom sajmu već iduće godine, kao i suradnji dviju država na području turizma.

Predstavnici Hrvatske turističke zajednice danas su se susreli s direktorom Turističke zajednice Istanbula Ahmetom Bilgiliem, koji ih je upoznao sa stanjem u turizmu u Turskoj, koju je prošle godine posjetilo 17,5 milijuna turista. Od toga je bilo najviše njemačkih i ruskih turista, a grad Istanbul u prošloj godini posjetilo je 3,5 milijuna turista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙