FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sofiji sastanak hrvatsko-bugarske grupe za turizam

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Mješovita hrvatsko-bugarska radnagrupa za suradnju u turizmu održava će 7. i 8. veljače u Sofiji svojuprvu sjednicu, na kojoj će predstavnici dviju zemalja izmijenitiinformacije o stanju i turističkim kretanjima u svojim zemljama te nasvjetskim tržištima, doznaje se iz Ministarstva mora, turizma, prometai razvitka.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Mješovita hrvatsko-bugarska radna grupa za suradnju u turizmu održava će 7. i 8. veljače u Sofiji svoju prvu sjednicu, na kojoj će predstavnici dviju zemalja izmijeniti informacije o stanju i turističkim kretanjima u svojim zemljama te na svjetskim tržištima, doznaje se iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.

Hrvatsko izaslanstvo na tom sastanku u Sofiji vodi državni tajnik za turizam Zdenko Mičić, a bugarsko zamjenik ministra gospodarstva nadležan za turizam Dimitar Hadjinikolov.

Osim aktualnih tema u turizmu svojih zemalja i u svijetu radna će grupa posebno razmotriti i međusobni turistički promet, aktivnosti na promociji turizma u dvije zemlje, kao i regionalne inicijative na području turizma.

Hrvatska i Bugarska, kako dodaju iz Ministarstva, zadnjih nekoliko godina uspješno surađuju u Radnoj grupi za turizam Srednjoeuropske inicijative (SEI) te u sklopu Svjetske turističke organizacije-WTO.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙