FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mičić o Povjerenstvu za pripremu turističke sezone 2005.

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Na prvoj ovogodišnjoj sjedniciPovjerenstva za pripremu turističke sezone 2005., koju je Ministarstvomora, turizma, prometa i razvitka sazvalo za 28. veljače, analiziratće se i raspraviti dosadašnji tijek priprema sezone te što je u tomsmislu učinjeno u javnom i privatnom turističkom sektoru, doznaje seod državnog tajnika za turizam Zdenka Mičića.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Na prvoj ovogodišnjoj sjednici Povjerenstva za pripremu turističke sezone 2005., koju je Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka sazvalo za 28. veljače, analizirat će se i raspraviti dosadašnji tijek priprema sezone te što je u tom smislu učinjeno u javnom i privatnom turističkom sektoru, doznaje se od državnog tajnika za turizam Zdenka Mičića.

Mičić je naglasio i da će ove godine sam ulazak u sezonu biti nešto ranije nego lani zbog ranijih Uskrsnih blagdana, koji u Europi počinju već s 19. ožujkom, te će Povjerenstvo posebnu pažnju usmjeriti na pripreme i spremnost objekata za prihvat prvih gostiju za Uskrs.

Uz to, na Povjerenstvu će se dati i pregled objekata i kapaciteta koji se u hrvatskom turizmu obnavljaju i uređuju, nakon čega će se imati i bolji uvid u to koliko će ih biti dovršeno i spremno primiti goste do početka glavnog dijela sezone. Analizirat će se i situacija oko pripreme i uređenja lučkih pristaništa, zračnih luka, lokalne komunalne i druge infrastrukture te će se se dati naputci do kada građevinski radovi u turističkim mjestima moraju biti ili dovršeni ili zbog sezone privremeno prekinuti.

Ove se godine, ističe Mičić, ne bi smjelo dogoditi da turiste dočekaju raskopane ulice i neograđena gradilišta po turističkim mjestima, kakvih je slučajeva bilo zadnjih godina.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙