FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Stockholmu promocija hrvatskog turizma i kulture

ZAGREB, 24. veljače 2005. (Hina) - U Stockholmu će se 25. i 26. veljačeu organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) održati promocijahrvatskog turizma i kulture, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.
ZAGREB, 24. veljače 2005. (Hina) - U Stockholmu će se 25. i 26. veljače u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) održati promocija hrvatskog turizma i kulture, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

U sklopu te promocije održat će se "Hrvatska večer" u stockholmskom hotelu Sheraton, na koju su među ostalima pozvani i predstavnici švedskih medija, touroperatera te specijaliziranih agencija za grupe, kongrese, kulturu, sport i nautiku. Njima će na toj večeri biti predstavljena hrvatska turistička i eno-gastronomska ponuda.

Posebnu konferenciju za novinare (25. veljače) s radionicom (workshopom) o novostima u hrvatskom turizmu održat će državni tajnik za turizam Zdenko Mičić.

Široka će se švedska publika pak s Hrvatskom i njenim turističkim potencijalima moći upoznati tijekom posebne promocije (26. veljače) u trgovačkom centru "Sturegallerian" u središtu Stockholma.

Hrvatsku je prošle godine posjetilo gotovo 88 tisuća švedskih turista ili 65 posto više nego u godini prije, a nešto veći porast od 69 posto Šveđani su lani ostvarili sa 457 tisuća noćenja.

I ove godine na tom tržištu, kako se doznaje od direktora predstavništva HTZ-a u Stockholmu Daria Matoševića, Hrvatska dobro stoji te se mogu očekivati dalji porasti prometa, posebno u segmentu autobusnih i avio aranžmana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙