FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promovirana prva generacija diplomanata ZŠM-a

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka škola za menadžmentpromovirala je danas prvu generaciju svojih diplomanata koji suzavršili Studij turizma, a od njih ukupno 40, više od polovice je većnašlo zaposlenje u hrvatskom turizmu.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka škola za menadžment promovirala je danas prvu generaciju svojih diplomanata koji su završili Studij turizma, a od njih ukupno 40, više od polovice je već našlo zaposlenje u hrvatskom turizmu.

Završetkom toga dvogodišnjeg studija studenti su stekli višu stručnu spremu, odnosno diplome turističkoga i hotelskoga menadžera.

Promocija je održana u Hrvatskom novinarskom domu, a uručujući diplome dekan Škole Zoran Klarić posebno je istaknuo doprinos studenata u pokretanju i osmišljavanju samog studija.

U ime Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka diplomantima je svojevrsnu dobrodošlicu u turizam poželio pomoćnik ministra Robert Bačac, a u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa pomoćnik ministra Krešimir Rašan.

Zagrebačku školu za menadžment osnovao je 2001. zagrebački Institut za turizam.

Od ove školske godine osim dvogodišnjega, uveden je i trogodišnji studij turizma, kojega trenutačno pohađa više od 50 studenata.

Osim stručnih kolegija iz područja turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, i sličnoga, studentima se organiziraju i terenska stručna praksa te putovanja u inozemstvo, a uz domaće predavače kolegije drže i inozemni predavači.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙