FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani mode i ljepote od 11. do 13. veljače na ZV-u

ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Dva međunarodna sajma - tekstila,kože, odjeće, obuće i prateće industrije te kozmetike, pribora iopreme za salone, pod zajedničkim nazivom "Dani mode i ljepote",održat će se od 11. do 13. veljače na Zagrebačkom velesajmu.
ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Dva međunarodna sajma - tekstila, kože, odjeće, obuće i prateće industrije te kozmetike, pribora i opreme za salone, pod zajedničkim nazivom "Dani mode i ljepote", održat će se od 11. do 13. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

Na izložbenoj površini od 20 tisuća četvornih metara predstavit će se 273 izlagača iz Hrvatske i 22 zemlja, istaknula je na konferenciji za novinare direktorica Sajmova Mirjana Lešković. Dodala je kako očekuju da će sajmove posjetiti 15 tisuća posjetitelja.

Dani mode i ljepote, kako je rečeno, prilika je da se šira javnost upozna sa najnovijim trendovima iz tekstilne, kožarske i kozmetičke industrije, ali i prilika za predstavljanje domaćih proizvoda. Također, mjesto je to za okupljanje struke te prilika za razmjenu iskustava i stjecanje novih znanja, istaknula je Lešković.

Bit će održano i niz stručnih skupova i okruglih stolova. Tako će primjerice već prvog dana trajanja sajma biti održano znanstveno stručno savjetovanje na temu razvoja tekstila i odjeće u sljedećih deset godina, kao i okrugli stol na temu stanja u tekstilnoj i kožarsko prerađivačkoj industriji. Na tom će okruglo, stolu, kako je najavljeno, biti predstavljen poslovni plan razvoja Name u stečaju.

U okviru Dana mode i ljepote održat će se i izložbeno modni događaj "Dan vjenčanja", na kojem će se predstaviti 120 izlagača.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙