FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jamničina Jana nagrađena oskarom na sajmu u Parizu

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Jamničina voda Jana dobila je naovogodišnjem sajmu Aqua Expo u Parizu, najvećem specijaliziranomeuropskom sajmu posvećenom vodi, najviše priznanje kvalitete ukategoriji prirodnih izvorskih voda - Eauscar, objavili su izAgrokora.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Jamničina voda Jana dobila je na ovogodišnjem sajmu Aqua Expo u Parizu, najvećem specijaliziranom europskom sajmu posvećenom vodi, najviše priznanje kvalitete u kategoriji prirodnih izvorskih voda - Eauscar, objavili su iz Agrokora.

Nagrada je uručena sinoć na svečanoj dodjeli Eauscara, a u ime Jamnice primio ju je direktor marketinga te tvrtke Zoran Hrvačanin.

Ovo je treći Eauscar koji je Jamnica osvojila za svoje proizvode. Naime, na prethodne dvije izložbe Aqua Expo-a Jamnica je dobila priznanje Eauscar za gaziranu mineralnu vodu Jamnica (2003. godine) te aromatiziranu izvorsku vodu Jana/guava prošle godine.

Komentirajući osvajanje još jednog Eauscara predsjednik Uprave Jamnice Ivica Sertić istaknuo je kako je ova nagrada svjetska potvrda kvalitete Jane, ali i važan doprinos jačanju Jane kao branda na inozemnom i domaćem tržištu. Podsjetio je kako je Jana prošle godine priznata i deklarirana kao prirodna ničim tretirana voda u EU, a ove godine bit će i u SAD-u što je preduvjet za uspješan plasman i prodaju na tim tržištima.

Prema podacima iz Agrokora, u Hrvatskoj je prošle godine prodaja izvorskih voda porasla za 11 posto, pri čemu Jana uvjerljivo drži prvo mjesto na tržištu s udjelom većim od 50 posto.

Ovogodišnji, šesti po redu, Aqua Expo održava se od 2. do 6. veljače.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙