FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Exportdrvo na sajmovima u 2005.

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - U cilju jačanja postojećih istjecanja novih poslovnih kontakata kao i otvaranja novih tržišta zaplasman hrvatskih proizvoda, Exportdrvo i ove godine, samo u siječnju,u kontinuitetu nastupa na najjačim europskim sajmovima namještaja igraditeljstva, objavili su iz te tvrtke.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - U cilju jačanja postojećih i stjecanja novih poslovnih kontakata kao i otvaranja novih tržišta za plasman hrvatskih proizvoda, Exportdrvo i ove godine, samo u siječnju, u kontinuitetu nastupa na najjačim europskim sajmovima namještaja i graditeljstva, objavili su iz te tvrtke.

Tako kao jedini izlagač iz Hrvatske Exportdrvo izlaže namještaj vodećih hrvatskih proizvođača, na sajmu namještaja u Parizu i Birminghamu.

Na sajmu u Parizu predstavljene su mogućnosti hrvatske drvne industrije pa su tako na izložbenom prostoru Exportdrva bili zastupljeni proizvodi tvrtki ITC, Mundus, Brestovac, Trokut, Oriolik, Gaj Slatina, Javor Križevci, Sekulić. Bor N. Marof, AG Dinas, odnosno proizvođači finalnog i polufinalnog namještaja jače tehnologije i suvremenijih metoda obrade drva.

Na sajmu namještaja i rasvjete u Birminghamu koji počinje 23. siječnja bit će izložen namještaj desetak hrvatskih proizvođača. Uglavnom su to transparentni programi stolova, stolica i komoda, iz hrasta i bukve, inicijalno rađeni za otočko tržište.

Drvne proizvode (parkete, podne obloge, furnir, drvne i masivne ploče) Exportdrvo upravo izlaže na specijaliziranim sajmovima graditeljstva i opremanja Domotex u Hannoveru, i prvi put na sajmu građevinarstva BAU MESSE, u Munchenu koji se održava od 17. do 22. siječnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙