FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeni Muenchenski sajmovi u 2005. godini

ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Predstavnici tvrtke Belimpex,zastupnika Muenchenskog sajma za Hrvatsku, predstavili su danassajamske priredbe koje će se na sajamskom prostoru u Muenchenu održatiu ovoj godini.
ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Predstavnici tvrtke Belimpex, zastupnika Muenchenskog sajma za Hrvatsku, predstavili su danas sajamske priredbe koje će se na sajamskom prostoru u Muenchenu održati u ovoj godini.

Riječ je o ukupno 46 veća sajma i izložbi od čega 20 priredbi Sajma Muenchen d.o.o., četiri priredbe Društva za obrtničke sajmove GHM te 22 veće gostujuće priredbe.

Otvorenje sajamske godine, kako je istaknuto, počet će sajmom BAU koji se održava od 17. do 22. siječnja, a riječ je o vodećem europskom sajmu građevinske struke. Ove godine na sajmu će izlagati jedan hrvatski izlagač i to tvrtka Exportdrvo.

Predstavljajući ovogodišnje sajmove predstavnici Belimpex-a izdvojili su između ostalog 57. Međunarodni obrtnički sajam koji će se održati od 10. do 16. ožujka i na kojem tradicionalno sudjeluju hrvatski obrtnici, zatim sajam Transport Logistika koji traje od 31. svibnja do 3. lipnja te sajam informacijske tehnologije, medija i komunikacija - "Systems 2005", koji će se održavati u listopadu. Sajamska godina 2005. završit će izložbom Dom i obrt.

Sajam Muenchen-Koncern u prošloj je godini ostvario promet od 232,7 milijuna eura. Što se tiče izlagača, prošla je godina s više od 33.517 izlagača iz 91 zemlje zabilježen najveći broj sudionika u povijesti Sajma Muenchen. Sajmove je pak lani posjetilo 2,25 milijuna posjetitelja i to iz 197 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙