FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski turizam ovoga tjedna na šest europskih sajmova

ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - U sklopu programa međunarodnepromocije hrvatska se turistička ponuda ovoga tjedna predstavlja naturističkih sajmovima u šest europskih gradova, među kojima nasajmovima u Stuttgartu, Beču i Bratislavi sa nacionalnimprezentacijama u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ).
ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - U sklopu programa međunarodne promocije hrvatska se turistička ponuda ovoga tjedna predstavlja na turističkih sajmovima u šest europskih gradova, među kojima na sajmovima u Stuttgartu, Beču i Bratislavi sa nacionalnim prezentacijama u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Na jednom od najjačih specijaliziranih sajmova za caravaning u Njemačkoj i Europi, stuttgartskom CMT-u 2005., koji se održava od 15. do 23. siječnja, Hrvatska se predstavlja među 1.400 izlagača iz 81 zemlje svijeta.

HTZ i suizlagači sa Kvarnera i Dalmacije hrvatski turizam promoviraju na štandu od 110 četvornih metara, a poseban info-pult ima i Croatia Airlines. U organizaciji Turističke zajednice Primorsko-goranske županije na štandu nastupa i kovač novčića sa Raba.

Organizatori toga sajma ove godine očekuje više od 190 tisuća posjetitelja.

U Beču se od 20. do 23. siječnja održava najveći međunarodni turistički sajam Austrije "Ferien 2005". Na izložbenoj površini od 12 tisuća četvornih metara predstavit će se oko 400 izlagača iz 44 zemlje svijeta, a HTZ sa suizlagačima nastupa na štandu od 120 metara četvornih.

Istodobno (20. do 23. siječnja), HTZ te predstavnici hotelijera i agencija hrvatsku će ovogodišnju turističku ponudu predstaviti i na najznačajnijem međunarodnom slovačkom turističkom sajmu "Slovakiatour 2005" u Bratislavi.

Ove je godine za taj sajam prijavljeno više od 350 izlagača iz svijeta koji izlažu na ukupno 15 tisuća četvornih metara izložbene površine. Hrvatska izlaže na štandu od 100 metara četvornih.

Osim tih sajmova hrvatski se turizam ovoga tjedna predstavlja i na specijaliziranom nautičkom sajmu "BOOT 2005" u Duesseldorfu (15. do 23. siječnja) te na sajmu "Matka 2005" u Helsinkiju (20. do 23. siječnja). Krajem tjedna hrvatski će turizam biti predstavljen i na sajmu "Vacances-Loisirs" u belgijskom gradu Charleroi, koji se održava od 22. do 30. siječnja.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙