FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIH: OTMIČAR SE PREDAO POLICIJI

ZAGREB, 6. veljače 2005. (Hina) - Edin Kantarević , koji je izNjemačke silom odveo svoju kćerku Melisu (4) i automobilom se uputio uBiH, predao se u nedjelju poslijepodne policiji u Bosanskom Novom,potvrdila je policija Republike Srpske.
ZAGREB, 6. veljače 2005. (Hina) - Edin Kantarević , koji je iz Njemačke silom odveo svoju kćerku Melisu (4) i automobilom se uputio u BiH, predao se u nedjelju poslijepodne policiji u Bosanskom Novom, potvrdila je policija Republike Srpske.

Kantarević je rano jutros oteo kćerku od supruge Nevene u njemačkom gradu Viersenu pokraj Duesseldorfa, a kad ga je njemačka policija na jednoj benzinskoj crpki pokušala zaustaviti, on je na njih pucao.

Policija je odustala od daljnjih pokušaja zaustavljanja jer je Kantarević prijetio da će aktivirati ručne bombe koje ima u automobilu.

Pod nadzorom policije on je nastavio put kroz Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i na kraju ušao u BiH. Nakon ulaska u BiH Kantarević je samo prošao pokraj svoje kuće u Bosanskom Novom i produžio prema Bihaću, ali se nakon nekog vremena vratio i predao policiji.

Kantarević se trenutno nalazi na ispitivanju u policijskoj postaji. Njegova kćerka je neozlijeđena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙