FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Druga iračka skupina tvrdi da je otela Talijanku

DUBAI, 6. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Jedna islamistička militantnaskupina u Iraku u nedjelju je preuzela odgovornost za otmicutalijanske novinarke i zaprijetila da će je ubiti do ponedjeljka,nakon što je ranije već druga skupina objavila da je otela navedenunovinarku, navodi se u priopćenju objavljenom na web-stranici.
DUBAI, 6. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Jedna islamistička militantna skupina u Iraku u nedjelju je preuzela odgovornost za otmicu talijanske novinarke i zaprijetila da će je ubiti do ponedjeljka, nakon što je ranije već druga skupina objavila da je otela navedenu novinarku, navodi se u priopćenju objavljenom na web-stranici.

U priopćenju Džihada stoji da će ubiti Giulianu Sgrenu do ponedjeljka ako Italija ne povuče svoje vojnike iz Iraka.

Skupina sličnog imena, Islamski Džihad, ustvrdila je u petak da je otela Sgrenu i zatražila je od Italije da napusti Irak, ali nije zaprijetila smrću novinarke.

"Mi u organizaciji Džihad...objavljujemo da ćemo provesti Božji zakon nad talijanskom zatvorenicom Giulianom Sgrenom, ako talijanska vlada, na čelu sa zločincem Berlusconijem, u roku od 48 sati ne najavi povlačenje iz Iraka", stoji u priopćenju objavljenom prošle noći na web-stranici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙