FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin- Ravnatelj, koji je počinio samoubojstvo, lažno prijavio otmicu i krađu

VARAŽDIN, 3. veljače 2005. (Hina) - Ravnatelj Doma za psihički bolesneosobe Zlatko Marković, koji se hicem iz pištolja prekjučer ubio usvojoj vikendici u Jakopovcu pokraj Varaždina, desetak dana prijesamoubojstva lažno je prijavio otmicu i tešku krađu, priopćila jedanas PU varaždinska.
VARAŽDIN, 3. veljače 2005. (Hina) - Ravnatelj Doma za psihički bolesne osobe Zlatko Marković, koji se hicem iz pištolja prekjučer ubio u svojoj vikendici u Jakopovcu pokraj Varaždina, desetak dana prije samoubojstva lažno je prijavio otmicu i tešku krađu, priopćila je danas PU varaždinska.

To je utvrđeno nakon provedenih policijskih izvida i kriminalističke obrade, stoji u priopćenju.

U srijedu, 2. veljače, na Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu obavljena je koordinacija te je na temelju činjenica zaključeno da je Marković lažno prijavio navedena kažnjiva djela, priopćila je varaždinska policija koja navodi samo samoubojičine inicijale.

Policija također, a u vezi s učestalim upitima medija o motivu samoubojstva, navodi kako je utvrđeno da je Marković samoubojstvo najvjerojatnije počinio zbog osobne situacije u kojoj se našao.

Pronađen je mrtav u utorak u svojoj vikendici, a desetak dana ranije policajcima je ispričao kako su ga dvojica maskiranih pljačkaša na silu odvela iz Doma u vinograd u Jakopovcu gdje su ga svezali, istukli i uzeli mu novac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙