FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Policija provjerava je li Gotovina u Federaciji BiH

MOSTAR, , 3. veljače 2005. (Hina) Ministarstvo unutarnjih poslovaFederacije BiH zatražilo je od županijskih ministarstava da provjerenalazi li se odbjegli hrvatski general Ante Gotovina na područjuFederacije BiH, izjavio je za Hinu glasnogovornik MUP-a Federacije BiHRobert Cvrtan.
MOSTAR, , 3. veljače 2005. (Hina) Ministarstvo unutarnjih poslova Federacije BiH zatražilo je od županijskih ministarstava da provjere nalazi li se odbjegli hrvatski general Ante Gotovina na području Federacije BiH, izjavio je za Hinu glasnogovornik MUP-a Federacije BiH Robert Cvrtan.

"Za sada nemamo saznanja je li general Gotovina na području Federacije BiH, ali u vezi svih haških bjegunaca surađujemo s EUFOR-om razmjenom obavijesti", rekao je glasnogovornik.

I Državna granična služba BiH izvijestila je u četvrtak da u potrazi za haškim optuženicima surađuje s EUFOR-om, ali da nema saznanja o eventualnom boravku generala Gotovine na području BiH.

"Pitanje uhićenja osoba za kojima se traga, a među njima i najtraženijih haških optuženika, za Državnu graničnu službu BiH je dio poslova i zadaća zaštite granice i sigurnosti zračnih luka, i spremna je sukladno svojim nadležnostima i postupiti", navodi se u priopćenju Državne granične službe BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙