FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krapina- Otmičar pustio djecu i teško ozlijeđenu ženu

KRAPINA, 31. siječnja 2005. (Hina) - Nakon višesatnih pregovora spolicijom Edo Smrečki (31) iz krapinskog naselja Lepajci pustio jeiz zatočeništva svoje dvoje djece i ženu Dijanu (27) koju je tijekomotmice teško ozlijedio.
KRAPINA, 31. siječnja 2005. (Hina) - Nakon višesatnih pregovora s policijom Edo Smrečki (31) iz krapinskog naselja Lepajci pustio je iz zatočeništva svoje dvoje djece i ženu Dijanu (27) koju je tijekom otmice teško ozlijedio.

Smrečki je jutros u svoju kuću silom doveo suprugu Dijanu (27), s kojom vodi brakorazvodnu parnicu, i njihovo dvoje malodobne djece od osam i četiri godine. Pri otmici Smrečki je nožem ozlijedio suprugu.

O otmici djece i supruge, kako je izjavio voditelj Ureda načelnika PU krapinsko-zagorske Miljenko Fruk, zagorskoj je policiji javljeno u 10 sati. Na mjesto događaja izišao je i načelnik PU Željko Cujzek, koji je vodio dugotrajne pregovore sa Smrečkim.

Edo je prvo pustio djecu, a suprugu je pustio iz kuće tek oko 13,30 sati nakon što je ona pala u komu.

Dijana je s teškim i po život opasnim ozljedama prevezena u zabočku Opću bolnicu. Prema riječima liječnika Zorana Rajkovića s Kirurgije zabočke bolnice, nakon operacije Dijanin život više nije bio u opasnosti.

Edo Smrečki priveden je u krapinsku policiju na kriminalističku obradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙