FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen sajam turizma "Odmori 2005"

BEČ, 23. siječnja 2005. (Hina) - U Beču je u nedjelju završenmeđunarodni turistički sajam "Odmori 2005" na kojem je od 20. do 23.siječnja svoju turističku ponudu predstavila i Republika Hrvatska.
BEČ, 23. siječnja 2005. (Hina) - U Beču je u nedjelju završen međunarodni turistički sajam "Odmori 2005" na kojem je od 20. do 23. siječnja svoju turističku ponudu predstavila i Republika Hrvatska.

Na toj tradicionalno najvećoj turističkoj manifestaciji u Austriji ove godine svoje turističke mogućnosti, posebnosti i ljepote predstavilo je četrdesetak država na 400 izložbenih mjesta.

Zanimanje publike bilo je izvan svih očekivanja. Očekivalo se 100 tisuća posjetitelja a došlo ih je više od 130 tisuća, objavio je organizator.

Zemlja partner sajmu ove godine bila je Maroko. Istodobno sa sajmom turizma na izložbenom prostoru Bečkog sajma održana je i vrlo dobro posjećena izložba automobila "Autoshow".

Hrvatska je na turističkom sajmu predstavljena u okružju mediteranskih zemalja na 120 četvornih metara sa 8 suizlagača iz svih turističkih regija. Prvi podaci o prodaji aranžmana za ovu godinu prema riječima direktora predstavništva HTZ u Beču Željka Tončinića pokazuju povećani interes Austrijanaca za ljetovanja u Hrvatskoj, veći nego je bio na početku vrlo dobre 2004. godine. Prošle godine od siječnja do studenog Hrvatsku je posjetilo 735.462 austrijska turista i ostvarilo 3.622.000 noćenja.

Austrijski najutjecajniji i najprestižniji tjedni turistički časopis T.I.P. (Travel Industry Professional) posvetio je prošli broj potpuno Hrvatskoj i njezinoj turističkoj ponudi i promidžbi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙